Geleneksel üretimine 1979 yılında yoğurt üretimiyle başlayan Küçük Çiftlik ailesi, 30 yılı aşkın süredir ürün yelpazesini genişleterek ve kendini geliştirerek büyümeye devam etmektedir. Başarısını geleneksel ve doğal olmayı kendine ilke edinmiş olmasına borçlu olan firma hiçbir zaman doğallıktan ödün vermemiş, hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın tüm ürünlerinde aynı gelenekselliği yıllardır korumuştur... 2000 yılında modern ve teknolojik tesisine geçen firma,Türk Gıda Kodeksi Fermente sütler tebliğine uygun olarak hijyenik ortamda eğitimli ve bilinçli personeliyle ve 4000 m2 alana kurulu tesisiyle, ilkesi doğrultusunda üretim kapasitesini genişletmiş ve doğal ürünleriyle kaliteden ödün vermeyen ailelerin vazgeçilmezi olmuş,sofralarda yerini almıştır..
 
Geçmişten günümüze gelenekselliğini koruyan Küçük Çiftlik Süt Ürünleri, bugün başta BURSA olmak üzere, YALOVA, İSTANBUL, ESKİŞEHİR, ANKARA, BALIKESİR ve AMASYA gibi birçok ildeki birçok müşteriye kalitesi ve doğallığıyla hizmet etmektedir...
 
Küçük Çiftlik Süt Ürünleri - 2020 Yemek Tarifleri Sağlık Köşesi Kampanyalar İnsan Kaynakları